۱۳۸۸ شهریور ۱۶, دوشنبه

حضرت آيت الله العظمی صانعی در ديدار برخی از اعضای دفتر تحکيم وحدت: نخبگان جامعه نبايد زير بار ظلم بروند


"اميدوارم جامعه ما به جايی برسد که نخبگان آن، کسانی باشند که نه زير بار ظلم بروند و نه حاضر بشوند به ديگران ظلم کنند و نه راضی به ظلم باشند".

حضرت آيت الله العظمی صانعی در ديدار برخی از اعضای دفتر تحکيم وحدت با معظم له ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشتند: "امروز آگاهی دادن به افراد جامعه بسيار مهم است، نبايد شرائط به گونه ای بشود که ما همين طور سکوت کنيم خصوصاً جايی که بحث حقوق مردم مطرح است. چرا که حق الناس غير از حق الله است. در حق الله لازم نيست آدم دنبال آن برود و فحص و جست و جو نمايد. آقا می خواهد نماز بخواند حال اين که آيا وضو دارد يا ندارد لباسش پاک است يا نجس، با اين که ممکن است تو واقعيت امر را بداني، اما اعلام لازم نيست. اما در حق الناس اين گونه نيست وظيفه داريم دنبال حقوق مردم باشيم و نگذاريم حقوق مردم ضايع شود".

اين مرجع عالی قدر در بخش ديگری از سخنان خود، با اشاره به شرائط و اوضاع سياسی جامعه و اظهار تأسف از ايراد اتهامات دروغ به برخی از چهره های سياسی و انقلابی نظام اظهار داشت: " دروغ گو و دروغ پرداز در پيشگاه خداوند متعال مطرودند و مردم نبايد به سخنان دروغ گوش بدهند. اگر در روايات آمده است که بوی تعفن دروغ تا آسمان هفتم بالا می رود، اين روايت مال دروغ آن فردی نيست که مثلاً به دروغ بگويد چرخ ماشين فلانی پنچر شده، بلکه مقصود، آن دروغ و گناهی است که حيثيت و آبروی مردم را می برد. بوی تعفن اين دروغ ا ست که تا آسمان هفتم بالا می رود".

ايشان افزودند: "تهمت و دروغ بستن به شخصيت های انقلابی اين نظام است که بوی تعفنش تمامی عالم را می گيرد؛ چرا که تهمت زدن به اين افراد در واقع تهمت زدن به کل نظام و انقلاب است تهمت به همه آنهايی است که برای اين نظام و انقلاب زحمت کشيده اند و حافظان و پاسدار اين نظام هستند".

آيت الله العظمی صانعی در ادامه و با بيان اين که ايمان شخصيت های انقلابی سبب شده که علی رغم اين همه تهمت ها و دروغ ها از منافع مردم دفاع کنند، فرمودند: "برخی با اعمال فشارها می خواهند که ديگر کسی به فکر مردم و دفاع از منافع مردم نباشد، لکن تا زمانی که فرزندان متعهد و متدين انقلاب، همچون کروبی ها مصمم به دفاع از حقوق مردم می باشند، آنها نمی توانندبه اهداف شوم خود برسند «وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِينَّهُمْ سُبُلَنَا» ".

معظم له در ادامه و با اشاره به يکی از ادعيه ماه شريف رمضان:«اللهم ادخل علی اهل القبور السرور...» فرمودند: "در اين دعا طلب ادخال سرور برای همه اموات است نه مرده های اين قبرستان و آن قبرستان. مقصود از «اللهم فک کل اسير» آزادی تمامی اسرای عالم است. مقصود از «اللهم اغن کل فقير» يعنی شرائطی فراهم شود که همه آنهايی که در جهان، زير خط فقرند، از اين وضعيت رها شوند. نکته ای که از اين دعا می شود استفاده کرد اين است که انسان بايد همتّش عالی باشد؛ هيچ گاه در اهدافمان به کم قانع نشويم، بلکه بايد تلاش کنيم که برسيم به آن قلّه هدف. توجه داشته باشيد که جباران و جنايتکاران (مگر اين که توبه واقعی بکنند) هيچگاه نمی خواهند ملت ها به خواسته هايشان برسند. آنها ملت ها را برای اين می خواهند که در دنيا از آنها استفاده کنند".

شاگرد انديشمند حضرت امام (سلام الله عليه) با اشاره با سيره سياسی امام در عدم اتکا به قدرت های شرق و غرب فرمودند: "سرّ اين که امام (سلام الله عليه) به آنها اعتماد نداشت و سراغ آنها نمی رفت اين بود که می ديد و می دانست آنها برای ملت کاری نخواهند کرد. آنها منافع خود را می خواهند و کاری به ما ندارند و هر کجا منافعشان تأمين شد همان جا می مانند".

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر